SKIBOSS WATERSKI TEAM

Cajsa Larson, Linnéa Cederquist, Tuva-Lisa Ronnerfors  och Viktor Råström är våra ambassadörer, förutom de fyra så ingår även "SKIBOSS familjen" i teamet.

SKIBOSS FAMILJEN
Som namnet antyder är medlemmarna släkt med varandra, dessutom är de alla aktiva vattenskidåkare. Tillsammans har de samlat ihop runt 60 medaljer från olika SM.

Daniel Gravander 
Familjens framgångsrikaste åkare. Som junior representerade han Sverige på både EM och VM, är själv osäker på hur många SM medaljer han har men tror att det är runt 40 stycken.

Emmy Björk 
Yngst i familjen. 2022 gör hon sin andra säsong i U14 klassen. Resultatet än så länge: SM silver i trick 2021 och brons 2022. 

Ida Björk 
Teamets trickspecialist. Säsongen 2022 är utan tvekan Idas bästa än så länge, där ett brons på Open SM och ett guld på U17 SM är det som sticker ut lite extra. Sedan tidigare har hon ett guld i trick i U14 klassen samt ett antal ytterligare medaljer i både trick och slalom från olika USM. 

Micael Björk 
Med ålderns rätt är han nog numera i första hand lagledare fast några gånger om året ger han sig fortfarande ut på vattnet. Pappa till Emmy och Ida, bror till Daniel. Påstår själv att främsta meriten är ett brons i trick på KM i Karlstad 1978. I prissamlingen finns dock även ett antal medaljer från såväl SM som NM i oldboys klassen.

SPONSRING
Vi är ett litet företag så vi har inte möjlighet att sponsra fler åkare än de ovan nämnda.