NYHETER 2024

NYHETER 2024

Nu är det inte så lång tid kvar innan årets säsong börjar ta fart. I början på maj får vi hem leveranser från de flesta av våra leverantörer. Nyheterna är riktigt många, men några saker sticker ut lite extra:

REFLEX 
De två stora nyheterna ifrån Reflex är bindningen Reflex U-Sole DC och slalomskidan Twelve. Bindningen är en utveckling av Direct Contact systemet där pjäxan nu har en helt slät undersida för att stå stabilare på skidan. När Reflex bestämde sig för att göra en helt ny slalomskida var målsättningen att den skulle vara riktigt lättåkt men ändå kunna prestera på topp. Twelve är resultatet av flera års tester.

 

RADAR 
Att välja ut nyheterna från Radar är inte enkelt eftersom de är så många. Jag har dock fastnat för Radar Vapor samt deras helt nya våtdräkt Long Sleeve Shorty. Vaporn har ju varit otroligt framgångsrik ända sedan den introducerades och årets modell är utan tvekan den bästa hittills. En våtdräkt med långa armar och korta ben är något många av våra kunder efterfrågat så det känns väldigt bra att äntligen kunna erbjuda en. Nytt för i år är även att vi kommer ta hem solskyddskläder från Radar.

 

KD 
Under fjolåret satte Pato Font flera världsrekord och blev dessutom världsmästare på trickskidan KD 12K, därför känns det spännande att årets modell enligt rapporterna inte bara har fått ny grafik utan dessutom har man arbetat med att förändra materialet så att skidan skall vara ännu bättre än föregångarna.

 

Tillbaka till blogg